Mijn diensten

Advisering

Financieringsaanvragen, investeringsbeslissingen, ondernemingsplan, juridische structuur en rechtsvorm, financiële planning, bedrijfsopvolging en -overnames, startersbegeleiding etc.

Ik kan actief met u meedenken over uiteenlopende ondernemersvraagstukken. Hierbij kun je denken aan zowel financiële vraagstukken zoals financieringsplannen of bedrijfsovernames, maar ook aan fiscale vraagstukken zoals welke structuur past het beste bij u en uw onderneming en bijvoorbeeld staking van uw onderneming. Ook vind ik het erg leuk om gemotiveerde en inspirerende starters te begeleiden.

Ik heb een groot netwerk van specialisten opgebouwd waar ik een beroep op kan doen als dat nodig is.

Accountancy

Het verzorgen van uw jaarrekening (incl. samenstellingsverklaringen), deponeringsstukken Kamer van Koophandel en alle daarbij benodigde stukken, en van periodieke rapportages.

Ik stel uw periodieke rapportages op zodat we op dat moment kunnen zien waar u staat en welke acties er nog moeten volgen. Verder stel ik uw jaarrekening en deponeringsstukken samen o.b.v. de geldende wet- en regelgeving. Van daaruit, maar eigenlijk gedurende het gehele jaar, kan ik u gevraagd, maar ook ongevraagd (pro-actief) van advies voorzien over uiteenlopende zaken.

Fiscaliteit

Het verzorgen van uw aangiften omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting, schenkingsbelasting, ondersteuning bij controles van de belastingdienst.

Vaak zijn er voor de verschillende aangiften diverse deadlines. Hierin kan ik u ontzorgen: ik zorg voor het tijdig en juist indienen van al uw aangiften.

Administratie

Het inboeken van uw administratie, waarbij ik gebruik maak van Snelstart. Ook de begeleiding van u als ondernemer bij het inboeken van uw eigen administratie (in het door uzelf gekozen pakket).

Het bijhouden van uw administratie is erg belangrijk. Behalve dat het bijdraagt aan het doen van een juiste en volledige afdracht van belastingen, levert een up-to-date zijnde administratie de informatie die u nodig heeft voor het aan- en bijsturen van uw onderneming en voor het maken van belangrijke keuzes voor de toekomst.

Interim-werkzaamheden

Ik ben ook in te schakelen als er binnen uw organisatie behoefte bestaat aan tijdelijke ondersteuning.

Ik word ingehuurd door bedrijven als financial controller om daar een bijdrage te leveren aan bijvoorbeeld de maandrapportages, diverse andere rapportages en het jaarwerk. Daarnaast zijn er accountantskantoren die in hun piek mij inhuren om jaarrekeningen van hun cliënten toch tijdig af te kunnen krijgen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Annemarie Spa (All 4 U accountancy & belastingadvies) voor meer informatie over de mogelijkheden!