Wie ben ik

Mijn naam is Annemarie Spa en ik ben in het mooie Groningen werkzaam als accountant en belastingadviseur.

Ik heb de opleiding Accountancy (AA) gevolgd en ben afgestudeerd in 1998. Daarna heb ik de 5-jarige post-HBO opleiding Federatie Belastingacademie (RB) afgerond in 2004. Verder heb ik het theoretische deel van de studie Bedrijfskunde aan de RUG afgerond in 2007.

In 1998 ben ik begonnen in het vak bij een regionaal accountantskantoor, dat later is overgenomen door een grote landelijke organisatie. In totaal heb ik daar 11 jaar gewerkt, waarna ik het tijd vond voor wat anders. Ik ben toen als statutair & tax accountant gaan werken bij PostNL en ben daarnaast een accountantskantoor gestart (toen nog kleinschalig). Na ruim 4 jaar heb ik eind 2013 afscheid genomen van mijn loondienstverband en ben vanaf dat moment volledig zelfstandig aan de slag gegaan.

Mijn werkzaamheden bestaan uit drie pijlers

  1. Accountantskantoor
    Mijn klanten bestaan vooral uit MKB-ers met tot zo’n 50 man personeel. Ze zijn te groot om alles alleen te doen, maar te klein om een financieel directeur in dienst te nemen.
  2. Penningmeester bij het RB
    Sinds 2015 ben ik bestuurslid bij het RB en sinds 2016 penningmeester. Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 6.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. In oktober 2022 ben ik afgetreden als bestuurslid.
  3. Interim-werkzaamheden. Ik word ingehuurd door bijvoorbeeld grote bedrijven, (niet)-klanten en andere accountantskantoren voor uiteenlopende werkzaamheden zoals het verzorgen van statutaire en fiscale jaarrekeningen, maar ook voor coaching van jonge medewerkers.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Annemarie Spa (All 4 U accountancy & belastingadvies) voor meer informatie over de mogelijkheden!